KÉPZÉSI CÉL
Az ingatlanközvetítő kezeli az ingatlanpiac kínálati oldalát, keresleti oldalát. Elvégzi az adminisztrációs feladatokat, fejleszti szakmai ismereteit, követi az európai szabályokat. Lebonyolítja az adásvétel, bérlet és csere üzletkötéseket. Részt vesz a minőségirányítási rendszer kialakításában. Adatbázist készít, számítástechnikai tevékenységet végez, matematikai, statisztikai gazdasági számításokat végez. Befektetői szakértői anyagot készít, marketingtevékenységet végez. A lakástörvény szerint forgalmi értékbecslést készít. Ingatlanszakmai tanácsadást végez, ingatlanszakmai vállalkozást (társaságot) irányít.

TUDNIVALÓK A KÉPZÉSRŐL
A képzésben való részvétel feltétele:

- Érettségi bizonyítvány

Képzési idő: 3 hónap

Képzés helyszíne: Győr, Újkapu u. 15.

Bizonyítvány: A tanulók a képzés sikeres befejezése után jelentkezhetnek a FEOT Kft-nél a OKJ-s szakmai vizsgára, így államilag elismert középfokú szakképesítést kapnak.

Jelentkezés: Képzésünkre a keretszámok betöltéséig folyamatosan lehet jelentkezni.

Regisztráció: A regisztrációs díj 15.000,- Ft, mely magában foglalja az adminisztrációs költségeket, továbbá ennek befizetésével biztosíthatja a tanuló a helyét. Ez az összeg a térítési díjba beszámításra kerül. A beiratkozást követően a tanulót folyamatosan értesítjük az adott képzés indulásáról. Amennyiben a csoportlétszám nem éri el a minimális 10 főt - illetve a képzést nem tudjuk elindítani - természetesen a befizetett regisztrációs díjat visszatérítjük.

A KÉPZÉS TÉMAKÖREI:
- Ingatlanközvetítéssel kapcsolatos feladatok

TÉRÍTÉSI DÍJ
A térítési díj bruttó 35.000-Ft, amely a jegyzetek árát is tartalmazza. Egyedi kérelemre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Kozma Violetta (96/419-479; info@erning.hu) oktatásszervezőtől kérhető.