Társasházkezelő oktatás

KÉPZÉSI CÉL

A társasházkezelő az ingatlan üzemeltetésével, fenntartásával kapcsolatban adminisztrációs feladatokat lát el. Kapcsolatot tart külső és belső partnerekkel, a közös képviselővel vagy az ingatlan tulajdonosával történő szerződés alapján jogi eljárásokban vesz részt. Üzemelteti az ingatlant, környezet- és biztonságvédelmi feladatokat lát el. Működési és tőkeköltségvetést készít. Megismeri a piaci viszonyokat. Ingatlan bérbeadási tevékenységet végez, marketing feladatokat lát el. Előkészíti és lebonyolítja az ingatlan felújítását, pályázatokat készít, ingatlanbefektetési tanácsadást, gazdasági elemzéseket végez. Megbízói szerződéses feladatokat lát el és ennek alapján javaslatokat dolgoz ki.

TUDNIVALÓK A KÉPZÉSRŐL

A képzésben való részvétel feltétele:

- Érettségi bizonyítvány

Képzési idő: 3 hónap

Képzés helyszíne: Győr, Újkapu u. 15.

Bizonyítvány: A tanulók a képzés sikeres befejezése után a FEOT Kft-nél szakmai vizsgát tehetnek, így államilag elismert, társasházkezelő szakképesítést kapnak.

Jelentkezés: Képzésünkre a keretszámok betöltéséig folyamatosan lehet jelentkezni.

Regisztráció: A regisztrációs díj 15.000,- Ft, mely magában foglalja az adminisztrációs költségeket, továbbá ennek befizetésével biztosíthatja a tanuló a helyét. Ez az összeg a térítési díjba beszámításra kerül. A beiratkozást követően a tanulót folyamatosan értesítjük az adott képzés indulásáról. Amennyiben a csoportlétszám nem éri el a minimális 10 főt - illetve a képzést nem tudjuk elindítani - természetesen a befizetett regisztrációs díjat visszatérítjük.

A KÉPZÉS TÉMAKÖREI

- Társasházkezelő feladatai

TÉRÍTÉSI DÍJ

A társasházkezelő szakképzés térítési díja bruttó 35.000-Ft, amely a jegyzetek árát is tartalmazza. Egyedi kérelemre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Kozma Violetta oktatásszervezőnél lehetséges (96/419-479, info@erning.hu)