KÉPZÉSI CÉL

A tűzvédelmi előadó szakképzés célja a gazdálkodó szervek, önálló vállalkozások részére szakmájukat értő, munkaköri feladataikat önállóan ellátni képes tűzvédelmi szakemberek képzése. A kitűzött céloknak megfelelően felkészíteni a képzésben résztvevőket a különböző építmények, létesítmények tűzvédelmének értékelésére, szabályozására, megszervezésére, irányítására, működtetésére, ellenőrzésére, a tűzvédelmi információs rendszer kialakítására, az adminisztrációs feladatok ellátására, valamint a munkavállalók tűzvédelmi felkészítésének megszervezésére.

TUDNIVALÓK A KÉPZÉSRŐL

A képzésben való részvétel feltétele:

- Középiskolai végzettség

Képzési idő: 1 félév

Képzés helyszíne: 9022 Győr, Újkapu u. 15. és Szombathely, Petőfi Sándor u. 1.

Bizonyítvány: A tanulóknak a képzés végén lehetőséget biztosítunk a FEOT Kft-nél történő vizsgára jelentkezésre, így a képzés sikeres befejezése után államilag elismert középfokú szakképesítést kapnak.

Jelentkezés: Képzésünkre a keretszámok betöltéséig folyamatosan lehet jelentkezni.

Szakmai vizsga részei: A képzés írásbeli, gyakorlati és szóbeli vizsgával zárul. A szakmai vizsga egyes részei alól felmentés nem adható.

A KÉPZÉS TÉMAKÖREI

A tananyag 4 fő modulból áll, amely 14 tanegységre osztott.

I. modul: Tűzoltási és mentési ismeretek

II. modul: Műszaki ismeretek

III. modul: Tűzmegelőzési ismeretek

IV. modul: Tűzvédelmi igazgatási ismeretek

TÉRÍTÉSI DÍJ

A térítési díj bruttó 180.000,-Ft, amely a jegyzetek is tartalmazza. Egyedi kérelemre kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosítunk. Az előzetes tudásszint felmérését követően az eredménytől függően további tandíjkedvezményt biztosítunk. Aktuális kedvezményeinket a Kedvezmények menüpont alatt tekintheti meg.

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés Katona-Zsombori Zsuzsa (96/419-479; info@erning.hu) oktatásszervezőtől kérhető.